Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordvärk

Orden värker i mitt bröst

svider, bränner 

och vill ut

Tar inte form som kan förstås

smärtar, smäller

luktar krut

Det jag vill säga det är dolt

ont  och gömt

helt resolut

Kom och hjälp mig då att tala

och bota mig

till slut




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-21 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var riktigt bra!
2017-07-22

  Nils-Robert
En dikt om frustration som vi alla har lite till mans. Bra fångat.
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP