Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har jag rätt ?


En hund begraven!


Poeterna slöar till, --
liksom övriga folket på
sommaren! Så är det !

Är de besatta av
sexuella Orgier ?!

Det är Tanken som
slår mig, idag! En
brännande het känsla -- --
i hjärttrakten bekräftar
att så är det, nog!

Tro inte att jag ej märker nått!!

Men, tänk på att som kropp
är var å en ensam! Lika
ensamma är ni, som jag.
JAG har ihop det med
mig själv ! A lovely Lover !

Men, jag vill jobba !! Å, där
krävs det att kollegerna jobbar -
de, också ! SKRIV, då, era
satans luspudlar !!!!!!!!!!! -- --

Å läs å kommentera !

Det ligger en hund begraven
i alltsammans !!! Det jag
upplever, privat, stämmer inte
med den verklighet, som visas
i bl.a. TV ! VAD är réellt !!

Ni syndar å hånar, t. ex., min mor!
I nästa stund spelar ni stackars
Oskuld !! Vill va´ berörande...

Vem lurar VEM, egentligen ?

Är, förresten, inte kåt, till
höger å vänster, -- som ni !

Det skall till MYCKET, för
å behaga mig, ---- eran
fördömda träskpadda ! - - -

* * *

Snälla, lämna mig ej, --
ni som härskar i mina
mörkblå, sökande tankar !

Låt ej det värsta Öde
slå sina klor i mig !

Ni kan behöva mig, --
också, i Framtiden....
Jag äger Talang att
öka på er Livskvalité.

Konvertera ej från mig!

Mitt liv är, nog, annorlunda -
än vad många andras är.
Det ligger en hund - -
begraven, å alla följer
mig med ögonen . . . .

Har jag fel? Har jag rätt?

Galnast verkar det, nog, va´
om jag har fel! Det
STÄMMER, ju, - vad jag ser !

Åh, jag längtar, bara,
efter Nånn att hålla av
å hålla om <3 !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-21 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var välkommen satir i denna!
Kan behövas i varandet. :)

2017-05-24

  KattenKin VIP
Har haft fullt upp på sistone, så jag tog en paus från poeter, och så kommer det nog att se ut över sommaren, att det blir lite hipp som happ med närvaron här.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf