Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag drömde att jag satt i en bil. Och där var du, precis där utanför. Jag bad chauffören att åka snabbt förbi även om jag egentligen ville se dig. Mer än allt ville jag se dig. Men du fick inte märka att jag så gärna ville. Såklart.

Vi stannade vid ett rödljus.

"Det är tonade rutor på bilen" sa han

Jag stirrade ut; rakt på dig. Rätt in i det förflutna.
Du var glad och helt oberörd.

Jag var genomskinlig och sårad.

Precis så som det alltid har varit.

Eller hur, älskling?

Jag vaknade innan rött blev grönt.
Jag kommer inte vidare.




Övriga genrer av schh
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 22:34



Bookmark and Share


  Hogstedt
Wow. bara wow.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

schh