Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig!

Jag gråter när du ringer för att se om det räcker för att få din uppmärksamhet.
Jag skriker åt dig för att få dig att reagera, att springa efter när jag går iväg.
Jag klagar för att få dig sårad, för att sedan få trösta dig.
Jag ömkar mig i självhat för att få känna din kärlek dubbelt upp.

Men jag vet
jag vet att du kommer vända dig bort och gå din väg

och att jag kommer följa med
tillslut.




Fri vers av syster pion
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syster pion