Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


En gyllen morgendag



Blått hav,
- det er
så underlig,

hvordan alt
og ingenting

ligger der ute,

- i horisonten
mellom himmelen
og havet,

speilinger i livet,
det er snart sommer
...

kvelden fylles
med minner,

blå farver
i ulike sjatteringer

nyanser av stillhet

det er så vart,
det er så stillferdig,

- så blåser det opp
til storm,

- der ute på havet

horisonten ligger
parallelt - som en
grense mellom hav
og himmel, - mellom
himmel og jord,

dager som denne
vil jeg omfavne

- gang på gang,

dager som denne
vil jeg legge til i
mitt sinn, - som et
vakkert minne

det blå står meg nært,
det er min farve,
naturens farve,

ro over natten,
- og en gyllen morgendag
...
der ute,
i horisonten
mellom himmelen
og havet
...
- det blå står meg nært,

det er min farve,
naturens farve,

- snart, - er sommeren her,
...

- nyanser av stillhet

ro over natten,


- og en gyllen morgendag




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 501 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-22 02:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är en havsmänniska som jag.
Är du uppvuxen vid kusten?

En gyllne morgon blir det för alla som tror när Jesus kommer tillbaka.
2017-05-22

    ej medlem längre
Fantastisk text....tack så mycket
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K