Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Djävulens Tid.


Vill ej betala Världens synd med mitt liv !!


Allt är mysko, tycker jag !
Kan DU hålla med om det ?
VEM är det som skriver Lag,
som skydd för Nånns Rättighet
å ha samlag, varje dag !

Medans det är förbjudet
för andra, ens TÄNKA på´t!
Vi får, blott, höra ljudet --
av damen, när hon är kåt,
- brytandes 6:e Budet !

Jag blir helt tokig, jag vill
SJÄLV ligga med en lång stör....
Kommer han, klipper jag till ---
å HON får va´ - utanför, -- --
agerandes som lipsill !!

Det kan INTE va´ riktigt
att hon ska få ha Allting!
Är det icke livsviktigt -
- få syssla med sånna ting?
Känslor, - på kort å lång sikt !

Att hon skulle va´ Nummer
Ett för Världens Alla män ...
... den tanken stinker hummer,,,-
Jag jobbar på det, - än, sen !?
Kanske, jag vart en Dummer ?!

Vet, jag EJ vill betala ---- ----
med mitt liv, för hon ska få -
sätta Allt på det hala
medans JAG bär Bördan, då,
av 'Synden i Stor Skala'!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-22 05:12



Bookmark and Share


  ULJO
Livet är som Dan tolkat orättvist. Men din text är helt suverän
2017-05-22

    Dan Myrbeck
Tråkigt nog ÄR livet orättvist!

Men många tror jag avundas dig,
som har så fin skrivarförmåga!
2017-05-22

    ej medlem längre
Det är många orättvisor i världen medan en del får vad de vill!
Bra skrivet!
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Starkt om kärlekens vara eller icke vara.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf