Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräck-Haiku

 

 

 

 

en flirtig dam ifrån Trosa

hon sa: jag vill gosa

med en riktig man

som mig smeka kan

och i kussimurran nosa




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha, jodu, hon kunde flirta ;), den va bra
(Fast ingen haiku) ??
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP