Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långmodets elaklek

 

 

Vartän de gick

Sprakade färgerna runt omkring överallt

Att se fanns dock inte som alternativ

Då allt deras ögon förmådde uppfatta

Var svart och grått i alla dess nyanser

Men ibland

Kunde det grå bli så ljust att vitt kunde anas

Och med det så tändes hoppets lågor

Vilket skulle leda dem fram till färgerna

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-22 10:50



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Hopp och färg ?? Tänker på lalehs låt colors när jag läser denna text
2017-05-30

  alicja lappalainen VIP
En väg från dekonstruktion av bild och en epistemisk akt till bildens syntes. Intressant.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson