Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte


kanske

kanske kanske inte
att jag flyger

ser ut precis som en riktig fågel
är en fastsurrad uppspänd plastbit
fladdrar med vingarna

men jag kan flyga
på uppåtvindarna
inte bara på
utblåset från ventilationstrummorna




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) visst kan du

en vindfågel kan
utan utblåset från ventilationen

trevlig tanke :)


2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Taly