Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vind


svala

sval
sval vindpust

de asfalterar också nu
arbete hårt arbete
visar vad som är viktigt
allt annat blåser bort
i brisen

ett körsbär också blir det allt
på glasyren
kakan glänser under parasollen
mycket olja i den glasyren
det sägs vara nyttigt för din hjärna
säker på att det är en fröjd att smaka
viktigaste
fröjd
också




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gott och nyttigt
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Taly