Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkandets tid

Det är bara när man blir gammal

som man får tid att tänka




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-22 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"För mycket tid att tänka, för lite att göra", tycker jag personligen.
(Citatet från en text av Hugh Cornwell, The Stranglers).
2017-05-22

  Öknens Ros VIP
njaa, man kanske blir mer eftertänksam.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP