Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La muerte eterna

Det sedvanliga religiösa missförståndet är att det finns en speciell plats för de förtappade förutom denna.

Helvetet existerar redan här på jorden.

Straffet är evig död.

Tomheten.

Ingenting.

Syndens lön är döden, men Guds gåva är evigt liv genom Jesus Kristus vår herre.
- Romarbrevet 6:23




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 12:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rom 6:23 är givetvis korrekt.
2017-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Det där har du inga belägg för.
Men det finns många bibliska belägg för att du har fel.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt