Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtåliga Vi.

älskligt
näst intill
omänskligt vanskligt
andas nära nära
illvillig gör sig kära lekens anor
slirar likt
hit, dit
instängda i gamla
utomordentligt trista vanor
nu
du innersta kärna
låt oss stoltsera pulsera
högt
rätt ut
så hjärtskärande
mitt i älskogens vackraste
njutfullaste tjut

Varför alltid detta Mr Livets Prekära?
- låt oss endast älska.

Är det för mycket av oss att begära?





Fri vers av Jossefina
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina