Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Level, är ju engelska och betyder i och för sig våning eller plan i en exempelvis hiss. Men skall även kunna smyga sig in i andra språk, lätt förklädda eller, som även ryktas om, förledda. Som i upp-level-se'r. R står förstås för revolt.


Några nära-ko-upplevelser




Ko-mmunist, djur som föredrar att det finns hage och en myckenhet av gräs i just området då, till skillnad från människor som ofta ses föredra gräsklippare. Det är därför djuret människan ses på med ibland just ej så blida blickar, möjligen blyga.

S-ko-horn, djur som liknar hästar i det avseendet att de gärna skor sig, eller har en smed i sin sold som ar-betar för dem. En sådan där underlig människa som för färgade papperslappar i form av att vilja lyfta så kallad lön. För sin kallhamrade möda.

Es-ko-rt. Ett djur som i mycket liknar en människa, om det inte vore för klädseln. Som ofta anses lössläppt, dyr och avancerad och som det går åt såväl många papperslappar att införskaffa och som ibland ses ha tillgång till fordon av plåt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 18:22



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
3-vlig ordgympa!
2017-05-22

  Nanna X
Trodde först du hade klappat några kor IRL när du var ute och maglöpte i hagarna. Men det var ju bara ko-ord-in-e-ring.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP