Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen

Tåren rinner ner
Längs orakade kinden
Torkar av sig själv




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-22 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vilken ensamhet det bor i dessa ord.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén