Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haren

 


det haglar pärlsocker mot fönsterbrädan
jag njuter av kylan, fötterna mot kall parkett

utanför fönstret; en hare springer i cirklar
omringad av gallergrindar

stackars älskade
förvirrade hare

men så hittar den gropen under stängslet

jag hoppas den känner sig fri
när den försvinner bort över asfalten
jag följer den med blicken
så långt ögat når

stackars älskade
förvirrade hare

förlåt för all asfalt

 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-22 20:11



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Har du sett Ghiblis Pompoko?

Hur som helst brukar jag känna skuld över människans välfärd. Välfärden som jag utnyttjar var dag.
2017-08-23

    ej medlem längre
Fint skrivet!

En björktrastunge hade förvirrat sig in på min uteplats idag. Gömde sig kanske för alla människor och ljud runtomkring.

Påminde lite om din dikt.

Hursomhelst en fin dikt!
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski