Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Terapi 9 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag känner
hat
och tänker:
Jag blir övergiven om jag hatar,
tanken snurrar:
Hatet är så smärtsamt,
tanken tvingar sig på:
Jag är en självplågare.
Och tankarna ger mig ångest.
Hjälp jag dör.
Jag faller tillbaks
i olust,
kan inte andas,
jag faller tillbaks
dit
där känslorna uppstår,
men tankarna,
tankarna:
Jag svämmas över,
och låser processen.
Äntligen kontroll,
men blir spänd.
Konflikten fick en lösning,
men priset,
priset?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP