Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara fantasi och ironi.


Fake home

Mitt hem är Facebook,

Insta och Twitter.

En falsk yta

av glamour och glitter.

Bilder på rum 

där jag aldrig bott,

bilder på oxfilé

bilder jag snott.

Visar upp 

en idyllisk chimär,

i verkligheten

är mitt liv en misär.

Hundratals följare

och så kallade vänner

men ingen som

jag egentligen känner.

Mitt hem är Facebook,

Insta och Twitter.

En falsk yta

från en man som är bitter.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 485 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-23 09:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Den har en avstängningsknapp'. Som svar på frågan, från en säljare i butiken, om det inte skulle vara något på tv en kväll. Men det är väl likadant med sådana där sidor på internet, att det går att gå ur, om en väl kommit in? Bara att en del bara måste som tvunget få veta vad skit som skrivs om dem. Vad skulle de annars ha för att känna sig 'kränkta'. Jag är inte besviken på resan, men jag känner mig kränkt så här i efterhand. Då jag tänker efter...
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver