Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in


drottning

bara inte getinghona
stäng dörren fort
var är den

en halvtimme kvar

liv




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-29 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) ser brådskan
2017-11-29

    ej medlem längre
ja de där bina blir ettriga så här års
smyger sig in i hus och skrymslen

drottningen lever dock över :)
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Taly