Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upp


kragen

flygfä in
där innanför kragen

inget biter

eldslågor

i mig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter mysko...
2017-11-21

    ej medlem längre


inget stör
lågor som brinner


eld ska med eld drivas
bankas och vridas

i hjärteblod skrivas
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Taly