Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameleontens dans

Hon dansade för mig

Bara för mig

En förförisk och erotisk dans som sakta men säkert höll på att göra mig galen

Hon var min

Bara min

Musiken flödade i rummet som ett eget väsen

Hon kom fram till mig

Dansade runt mig i cirklar som en vild lejoninna som inte visste om hon skulle förföra mig eller äta upp mig

När hon gjorde det, såg jag att tatueringarna som täckte hennes kropp hela tiden utvecklades och förändrades i färg och form

Det var hennes känslor

En sällsam kommunikation

Jag höll på att förlora mig själv i de underliga berättelser som hennes kropp förtäljde

Och mycket snart var jag snärjd

Min utmaning var att tämja henne.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-23 16:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som att tämja en orm...
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt