Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vet du kanske inte säkert var tolkningsföreträdet står. Kanske i en skog i ett Grant land. Som Finland, skall väl vara fint nog?


En tolkningsfråga med tolkningsföreträde?





'Jäv' är väl inget svärord
men 'jävl' bör vara mer grovt kornig't?

Länge var 'järnvägars' något mer styvt
än 'järnvägar' och kanske
'järnspikar', även det mer än 'järnspikars'.

Kan 'Sankt Görans' vara ett dansband
trots att det annars är tänkt på som sjukt hus?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 10:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Zankt Göranz
2017-08-23

  ULJO
Tack för lektionen
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP