Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en religiös terrorist idag

måste väl ändå vara ganska så trist
då den som oftast måste spränga sig själv i luften
i hopp om att komma till guds hemvist
Vilket den självklart inte kommer till ändå
då gud inte tycker om fegisar
Den som dödar andra genom att döda sig själv
Nä, då blir det en biljett direkt ner till helvetet
där den lär bli påsatt av djävulen
Och lycka till med det…

( Självklart så går mina tankar till ungdomarna i Manchester
efter vansinnesdådet
För vilka jävla idioter det finns på den här planeten
Det är skrämmande )

Ken Cassel
23/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-23 18:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
På något sätt måste de vara hjärntvättade, hur kan man annars utsätta sig för något sådant...
2017-05-25

  objekt3
a men om du tvingar någon annan att spränga sig blir ju allt superbra? ...
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel