Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och hat, två udda figurer

För kärlek och hat ligger där sked till sked och skaver
på varann medan de två försöker att hålla sams
Vilket tydligen inte är så lätt alla gånger
För ett skott går av
PANG!!!
Det var bara en släng av avundsjukan och svartsjukan…

Ken Cassel
23/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-23 19:03



Bookmark and Share


  objekt3
Det är normalt att vara lite svartsjuk men vår avundsjuka är kapad av kapitalet!!
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel