Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju ändra sig, nedskrivna anteckningar


I mina drömmars trädgård

Finns bara blommor blå
Akleja riddarsporre irisen också
Ormöga blåsalvia Prins Gustavs öga
Blandar sig med himlen den höga
Och speglar sig i morgondaggen
Kanske några vita blommor
I lugna toner stå
Gör sig mot de blå
När månen skymmer på
I min trädgård
Vita är vitare då
Brudslöja mattram och liljekonvalj
Några rosa blommor
Stjärnflockan åh
Långt ifrån de blå
Kan de få stå
De rosa står ensamma ihop
I sin lilla skära skara
Får de romantiska vara
Gula blommor
Är det fula blommor
Nunneörten tillåts
i liten skala
Röda
Röda blommor
Måste man ha röda blommor
Röd vallmo blir det då
Bara några några få
längst bort
Från de blå
Lila blommor
Ljust ljust lila
om de måste in
Blir de få
I trädgården min
Ja om det fanns
Orange någonstans
Rosor i orange
Harmoniserar de blå
Där får de stå

I mina drömmars trädgård
Är alla blommor blå








Fri vers av Sommarina VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-23 19:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så doftande vackert :)
2017-07-02

  Anya VIP
Oj...låter som du har en mycket vacker trädgård. Imponerande samling. Jaa blått är fint.
2017-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Färgsprakande blomprakt från poetens palett!
2017-05-24

    ej medlem längre
Vackert ock poetiskt doftar din trädgård.
2017-05-24

  ULJO
I mina drömmars trädgård
Är alla blommor blå

Vackert
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP