Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varande

Jag vill finnas i din närvaro
Vara en del av din tillvaro
Uppleva hur tiden stannar upp i ett varande
Känna varje sekund
Som en varandets stund




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-23 19:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mitt inne i varandet där allting händer.
Mitt inne i denna närvarons innersta punkt. Ännu längre in i varat och vi lever som om tiden upphört.
Ja, några rader varande kan ge åtskilliga impulser. Magnifikt!
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP