Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 75


Saknar ord



Prydnad

Jag vilar
mitt huvud
mot din axel,
mjuk som fågeldun,
fast som ett flyttblock.
Men kunde jag bara
förklara
hur mycket
du är i mitt liv!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 09:29



Bookmark and Share


    Mim
Kärleken är Varskodd!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP