Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 76


Medkänslans ocean



Prydnad

Du
andas in
så bröstet hävs,
och jag ser
att du vet.
Din medkänslas väldiga ocean
vaggar
min bräckliga skuta.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 00:51



Bookmark and Share


    Mim
:)
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP