Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex med ett ex. guess we've all been there, done that...


I slutet av korridoren

Så stod vi där igen
Mitt emot varandra
Och allting var som vanligt
Precis som vanligt,
Men ändå annorlunda.
Vi höll varandra,
Pussades
Smektes
Lekte
Att det fanns ett uns kvar
Av det som en gång var
Ett vi
Och kastade oss tillbaka
Ner i
Sängen med kärleks-fläckade lakan
Rörde oss samman
Rörande överens om att
kärleken gått över
Klivit in i gränslandet
Mellan vänskap
och främlingsskap.
Ingen av oss förstod
För det fanns inga ord
Att definiera det som inte fanns
Men som hände ändå.
Jag minns att jag strök din arm
Chockad över
Att det varken gjorde ont
Eller var skönt.
Jag låg kvar och såg dig
Klä på dig,
Blöt och yr.
Torkade av mig,
Trädde på trosorna,
Letade rätt på resten
Av persedlarna.
där
I slutet av korridoren
Öppnade vi varsin dörr
Och gick.




Fri vers (Fri form) av Skogens Drottning
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-23 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogens Drottning
Skogens Drottning