Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är dödens förfest

Livet är dödens förfest
En del tröstar sig med en flaska tequila och dito absint

Jag längtar mest
efter döden där inget slår slint
Där min älskade står med gnistrande krona
Där allting försonas




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-23 22:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Här får döden (hyssh, hyssh) en ljusare innebörd. Vi måste kanske samtala om döden mycke mer än vad som nu är fallet. På så sätt avdramatiserar vi den.
Ingen undgår ju dennes besök när tin' är inne.
2017-07-21

    Lars Gullberg
Hej Jeanne_Marie vilket vackert namn. Jag anar här något innerligt tungt. Men ändå med en kraft som berör angår och påverkar.

Du skriver himla bra

/ lasse
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP