Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagornas värld

_______________________

Om vi bara blundar lite

så finns inte verkligheten?

_______________________




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magica VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-24 01:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
verkligheten i vårt sinne
verkligt för vissa:)

väl basunerat
2017-06-22

    snöö
Ibland vore det så skönt om det vore så...
2017-05-27

  Peter G VIP
Skygglappar funkar också! ;)

En klurig fundering tycker jag.
Men nog finns verkligheten även om vi blundar, fast just då kan vi få ha vår egen verklighet där vi själva bestämmer vad den består av, bakom våra ögonlock!


2017-05-26

  Maria Sundelin VIP
Sant på gott och ont
Kramar
2017-05-24

  Janina Kaminska
Tankeväckande rader.
2017-05-24

    ej medlem längre
Tyvärr är det nog det som händer!
2017-05-24

  ULJO
HELT SANT
2017-05-24

    ej medlem längre
verkligheten är det som pågår
när vi är upptagna av annat.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP