Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självfokus

Hundar pissar på mina ben
i parken där jag står

Chefen vrålar
- du får sparken !

Är ju egenföretagare
och demagog

Glassbilen tutar oanständigheter
toner som jag ej förstår

Pajkastning och clowner
i ett fönster

Det verkar bli en svår sommar i år




Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 353 gånger
Publicerad 2017-05-24 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK