Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankefläta...


Delleinas Destination


Glödande kol på

andra planeter..

Grädde å sockerströssel

i våffelstrutar till

patienterna på en

mentalsjukhusavdelning,

långt-borta nånnstans

i Världens kropp, denna

ursinniga klump av

livsbefruktad Materia...

Ville skriva en dikt å

hamna´ i Periferin,

eskorterad ini Tankens Kaross;-

Sökte mig tillbaka mot Centrum

genom Evighetens livstider å

ser, nu, att min Destination

har jag haft med mig ---

hela Tiden, fast med skygglappar!!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 653 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-24 04:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
En resa från det lilla till det stora. Ett fantastiskt slut. Jaa har vi inte alla skygglappar? En del mer och andra mindre.
2017-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om skygglapparna som gör att man inte ser det som är uppenbart!
2017-05-24

    ej medlem längre
skygglappar det är vi bra på :) Bra tankegång
2017-05-24

  Salvation Pepper
Strålande bra tankar!

"långt-borta nånnstans
i Världens kropp"

"eskorterad ini Tankens Kaross"

Inspirerande!
2017-05-24

    ej medlem längre
Tankefläta med färder genom tid och rum...
Man upptäcker nya saker under livets gång...
2017-05-24

  ULJO
En tankefläta jag nog går tillbaka till. Bra
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf