Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamstående

Att alltid behövas
Att aldrig bedrövas
Utåt visar jag mitt leende
Som ett evigt beteende

Jag lyssnar till din röst
Och  vaggar dig till tröst
Jag finns ju vid din sida
För inget barn ska lida

Inom mig kan jag gråta
Och kudden torkar kinder våta
Min ångest gör att skuldror värker
Men leendet från barnet stärker

Enastående enastående är vi
Ensamstående ensamstående ser ni
Vi är mullen med näringens saft
Som sugs på all vår kraft




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-24 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP