Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekt

 

 

 

jag är inte perfekt

men vissa delar är utsökta




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort och briljant, o perfekt
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP