Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitter

Jag hör vad du säger
Förstår inte ett ord
Kommunikation
Svårt i sin enkelhet

Brus på linjen
En annan frekvens
Jag hör vad du säger
Eller gör jag det?




Fri vers av Pierre Ström
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-05-24 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström