Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

 

 

vi möts vid livets källa

vill du o du snälla

kyssa mig varmt o ömt

som jag alltid drömt

 

vill du sedan mera ha

jag gärna säger ja

jag är din kvinna

har allt att vinna

 

jag njuta vill din mandom

lider ej av fördom

att hela dig få ha

vill jag varenda da' 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 10:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad önskan om kärlek, värme och gemenskap.
2017-05-24

    ej medlem längre
Vacker önska, full av värme
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP