Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna ständiga känsla

Jag finns här
precis i detta nu
här är jag
mitt i tystnaden
som omringar vansinnet
med kroppar i rörelse

Jag ger er dessa ord

Denna ständiga känsla
att det alltid
finns något annat
någon annanstans
som är bättre
än det här

Ibland är denna känsla
mer än jag klarar av

Det totala utslocknandet
det närmar sig

Är det möjligt?






Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 10:34



Bookmark and Share


  henke_r
En ryslig stämning du målar upp här. Den ständiga känslan av att gräset är grönare på andra sidan och den ambivalens vi känner när vi drar slutsatsen att så inte är fallet. Var befinner vi oss då?

Snyggt!
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP