Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordbävning

Så föll jag ner i sprickan
från jordbävningen
slukades och begravdes
av jordmassorna
Omslöts av mörker och fukt
Hörde hur regnet piskade
som rytmiska trummor mot
jordskorpan ovan mig
Vibrationen från livet utanför
Morgonsolen torkar sprickor
och sträcker fram ljus
Frön som griper tag
gror och utvecklas
Lindar sin stjälk runt mina handleder
och tar mig med
Växer mot ljus och blom
i världen utanför
Men jag tvekar
och håller kvar






Fri vers av Me-linda VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-24 11:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP