Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god


kvickrot

människovänlig
luft smått kylig
vederkvicker

vederstyggligt kvickrotselände
frodas
i vår utandning
och det kalla vattnet

spirande energisk oönskad

du kan föda oss göda oss

jag gör soppa på parkslide




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter inte riktigt gott
låter så sorgset

varm kram
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Taly