Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De enda som inte behöver vänner, kommer att få besök i alla fall, när det går upp för någon att den med privat brunn eller sjö, verkar så hindras från att under livet dö. Först när 'olyckan' är framme reagerar människan så häpen. Va?


Först när det är för sent begriper dumheten det




Det är inte deras bord
även då du talar om ansvar i ord
det enda viktiga är att dumheten regera
skrik dig hes med mera
på förbud tills du bidrar med jord.




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 11:30



Bookmark and Share


  ULJO
En insiktsfull limerick från din penna, bra
2017-05-24

    ej medlem längre
fin och klok limerick
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP