Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvinna sjöng in en skiva på svenska för någon tid sedan. En låt där handlade visst något om att vara avundsjuk. Den blev visst en sådan sommarplåga. Ungefär som värmen om sommaren, folk saknar först då den är 'saknad'.


Klagomuren? Då är det nog i fel land du är.





'Jag förstår inte vad du klagar på,
ingen har brytt sig förut.
Och har de gjort det,
har de ändå inte framfört klagomålen till mig.

Och har de framfört klagomålen till mig,
så har jag glömt det,
inte hört på eller i alla fall
inte brytt mig.

Menar du verkligen att en skall börja ta hänsyn
till varandra nu också?
Det har väl ingen
i någon större mening gjort förut?'


Som svar på varför det som utlovades i broschyren stämmer så illa med verkligheten på lågprisresor som väl ändå något söker härma dyra bolagen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP