Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

 

 

 

hon är en riktig katta

mjuk och smidig som en panter

män kan inte fatta

det gör däremot tanter

 

hon sig bakom mask döljer

förföriskt hon blinkar

mannen henne följer

han till henne vinkar

 

kolsvart hår som blänker

gröna ögon som lyser

han ej vet vad hon tänker

inom sig han ryser

 

av välbehag han myser

hennes kropp så fin och grann

frågar om hon fryser

sån tur han henne fann

 

mjukt han henne smeker

huden len som sammet är

hon med honom leker

ja, han nog har blivit kär

 

i lustgården han gör ett besök

som himmelriket det känns

i fjärran han hör en gök

och kärleken den bränns

 

men hettan inga blåsor ger

han vill bara ha mer

inget mer i livet är värt

detta han håller kärt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Listig katta det där ;)

Fin historia du spinner fram här :)
2017-05-24

  objekt3
Stalkereskt, lite obehagligt. Båda två, faktiskt. Inte tanterna, tror jag.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP