Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shoppingberoende

att inte kunna klara,
att låta en enda vara vara




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 805 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-06-21 15:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det fanns nog inte förr i världen, men nu för tiden dyker det upp nya, konstiga beroenden hela tiden...
2017-09-08

  anits VIP
Är det så, behöver man nog hjälp!
2017-08-31

  Goraxy 89 Orion VIP
Let it be, let it be - HELP !
2017-08-30

    ej medlem längre
låter tungt vägande
i själen och i handen
trist.
2017-08-25

  Angel of love
Igenkännande tyvärr :)
2017-07-11

  Lars Hedlin
Briljant handlat .)
2017-07-02

  Eva Helene VIP
En välfärdsplåga, kan vara svår att få bukt med.
Kortfattat och bra!
2017-06-24

  limerick
Det låter som en riktig mara!
2017-06-22

    Lena Söderkvist VIP
Hihihi. Jo du!
2017-06-22

  Anya VIP
Känner vänner som är så....fast hen inte har pengar. Tror det är ett sätt att lätta på ångest...man blir lyckligare just i stunden då man shoppar.

Underfundigt med en ton allvar.
2017-06-22

  överlevaren VIP
Jobbigt och problematiskt.
2017-06-22

  M.Eta
En perfekt beskrivning med få ord.
2017-06-21

  walborg
Elegant igen!
2017-06-21

  Palett
Kostsamt missbruk som kan leda till svårigheter.
2017-06-21

  Maria Sundelin VIP
Det är en tung tillvaro
2017-06-21

  Gunnel Eriksson VIP
Bra, det räcker att bara vara.
2017-06-21

  Per Drysén
Beroenden finns i alla former, denna form lika förödande som många andra. Väl diktat.
2017-06-21

  ULJO
Alla missbruk vilka de än må vara kan gå över styr om inte rätt behandling ges.
2017-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Ett missbruk som kan få ödesdigra konsekvenser!
2017-06-21

    ej medlem längre
Alla beroende gör oss till slavar...
2017-06-21

  Öknens Ros VIP
Menar inte kleptoman utan en shoppaholic som shoppar utan gräns.
2017-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett missbruk, som många lider av. Bra skriftat!
2017-06-21

    ej medlem längre
Då blir det dyrt, eller så stjäl man!
2017-06-21

  Öknens Ros VIP
det kliar i fingrarna på en del. :)
2017-06-21

    Dan Myrbeck
Bruk och missbruk
---------------------

Det är en miss om bruk
övergår i missbruk.

2017-06-21

  Bibbi VIP
:-)

2017-06-21

  ULJO
Då är det dags att gå till teraputen
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck