Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som har kämpat för att bli vackra tillsammans



Människan har aldrig varit duktig på att hantera stressen i att andra har förebilder. Vi måste tillsammans ändra oss och drömma om den rätta vägen, annars blir det populism i sårbar verklighet.

Det kan inte bli mer provocerande, eftersom det stör hjärtat och ingen vågar tänka om, känna sig ensam i rymdkostym. Alla borde titta mot himlen på samma vis. Det vore paradiset, men det skulle ändå dyka upp någon livrädd och sticka hål på solen.

När anden bleknar står vi svarslösa inför varandra, säger hej, men vi minns inte vad vi vill. Jag skakar hand med dig och du ler lite kanske. Imorgon knullar vi på riktigt för en gångs skull.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-26 18:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Svårt att få med sig alla, finns alltid dem som ska sticka hål på solen av olika anledningar; rädsla, ignorans och maktanspråk. Den där rymdkostymen känns igen.

"När anden bleknar står vi svarslösa inför varandra, säger hej, men vi minns inte vad vi vill." Underbart!
2017-05-27

  Marianne Räf
Ja, den sista meningen knöt verkligen
ihop dikten rejält! Bra uttryckt !! : ]P
2017-05-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det riktigaste knullet finns inte,man tror det varje gång,men när det är över,tror man inte riktigt på att det var så riktigt,så man hoppas på nästa gång att det ska bli mycket riktigare.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP