Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är jag hemma

Jag hör så många som säger

att dom ska gå hem

tänk vad skönt det vore

att liksom dem

veta var detta är



Jag har aldrig känt mej hemma

oavsett var jag varit

alltsedan jag minns

har vi bara farit

och letat efter ett ställe att bara vara



Nu är jag snart vuxen

sägs det i alla fall

vem vet när det är

som falsk metall

som inte är vad som sägs



En del vill att vi stannar

vad gör vi för fel

vi vill bara stanna nångång

känna att familjen blir hel

och att vi hör hemma



Ska jag nångång kunna tänka

att jag ska gå hem

veta var detta är

och inte fråga nån eller dem

om vi får stanna kvar




Övriga genrer av stanton
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint fångar du känslor av vilsenhet och längtan efter en fast punkt i tillvaron.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

stanton