Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför krig?

 

 

 

nästan alla vill ha fred

andra vill ha fullkomlig makt

världen den är sned

de andra bildat pakt

 

med terror och hot

de skövlar och förstör

stackars vårt klot

får inget gehör

 

bomber och granater faller ned

självmordsbombare sig spränger

så många som möjligt ska med

vansinnet känner inga gränser

 

att bli född på denna jord

ej i trygghet kunna vara

att bli utsatt för mord

hur ska vi detta klara

 

vi måste alla enade stå

det måste vi förstå

krig är vansinnets makt

soldater marscherar i takt

 

låt oss alla bilda fredens arme' 

här och nu

likt sand genom fingrar

rinner tiden

låt den inte vänta

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och så aktuell,
2017-05-24

  objekt3
alla vill till himlen och för att komma dit måste alla dö? :P
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP