Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget annat ljus än vårt kan lysa upp den här platsen




vi två
måste
stanna sommaren
innan den ens nått oss

håller krampaktigt i vinsten
innan vi ens vunnit
vi behöver den för mycket

jag försöker bara förklara
att jag klarar steg med tydlig riktning
och alla andra faller jag ihop av

uppoffringarna
kanske inte innehåller lika mycket som förut
blodet och svetten
kanske plötsligt känns främmande

så slår vilja talang
även i relationer?

fattar du
att vi inte överlever
med ensamma hemligheter?

vitt ljud
ingen vet ifall det hörs längre
ibland dör annat än människor
i sömnen




Fri vers (Fri form) av Patrik Englund VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-24 15:05



Bookmark and Share


  inormie
är det här civilisationskritik eller relationsdrama?
2017-05-24

  Skogens Drottning
kan bara hålla med Ms. Sophy! <3 jag brukar ofta skumläsa dikter, men här fastnade jag!
2017-05-24

  Ms.Sophy
sista två styckena är så starka. allt du skriver känns
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP