Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste vara något fel på mig!

 

 

 

jag känner mig lycklig och fri

inom mig glädje bor

känner inte längre apati

går inte i trasiga skor

 

är inte längre dyster

poetens klagan jag ej känner

jo, jag har en syster

så har jag några vänner

 

livet mig äntligen belönat har

jag har det så bra och fint

tar tillvara alla dar'

livet inte längre ogint

 

ja, vad ska jag säja

kan det va' riktigt och rätt

jo, heja heja

livet lätt som en plätt

 

och om mig dysterheten tar

då jag med pennan rustar

ja, jag blir jäklarimig som en karl

jag stånkar och frustar

 

jag präntar de starkaste orden

jag spottar i näven min

det jävligaste på jorden

ty jag är ett hår av hin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-24 15:23



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Härlig känga!
Blir bokmärkt.

2017-05-24

  objekt3
vill du inte hellre sluta på karl och ett kraftuttryck på rim till det?
2017-05-24

    ej medlem längre
Rim om stark vilja, jättefint och full av hopp.

Bra, låt inte dysterheten vinna
Du är en vacker kvinna
på det är jag säker
såren sakta läker
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP