Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred och krig

 

Fredsduvan Trump kränger vapen och medlar fred i Mellanöstern. RT sänder direkt från Vatikanstaten. Infowars får ackreditering i Vita Huset. Allt är i sin ordning. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 16:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Att ingen läser igenom hans Janusansikte !!!!!!!
2017-05-25

  Öknens Ros VIP
"Det är nya tider" som de sa i Hedebyborna, och nog sjutton har vi märkt av det!
2017-05-24

  Staffan Nilsson
Visst är det sorgligt - fred ska byggas med samtal, inte vapen.


2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP